Gülay HACISALİHOĞLU - Okul Müdürü - Principal

Trabzonda doğdu. K.T.Ü. Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünü bitirdi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Pedagojik formasyon eğitimi sertifikası aldı.

1993 yılında İstanbul Esenler İbrahim Turhan Lisesinde Kimya Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla İstanbul Beşiktaş Bingül Erdem Lisesinde öğretmen olarak, İstanbul Beşiktaş Yenilevent Anadolu Lisesinde öğretmen ve idareci olarak, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde idareci ve Vekil Müdür olarak çalıştı.

2009 – 2011 yılları arasında ABD Texas Eyaleti San Marcos şehrinde, San Marcos High School ve Midnight Elementary School’da eğitim faaliyetlerine katıldı. San Marcos Public Library’de kültürel etkinliklere katılarak, farklı kültürlerdeki eğitim-öğretim çalışmalarına ilişkin deneyimler edindi.

2015 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisansını, 2017 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisansını bitirdi.

2019 yılında Beyoğlu Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı. Halen bu görevini sürdürmektedir.

(212) 292 7800 (212) 244 2724 Eposta